donderdag 4 juli 2019

NIEUW Bangkok Thailand Dog Show 2019


Van 4 tot en met 7 Juli is er in de Impact  de 18e Thailand Honden Show. Ik ging er een kijkje nemen en maakte weer veel foto's.
De Impact is een groot beursgebouw in Muang Thong Thani. Er is ook een grote concertzaal waar Internationale top artiesten optreden. Vanaf het Victory Monument in Bangkok is het met bus 166 een uurtje rijden.

Locatie : KLIK HIER

Er zijn nog meer beursgebouwen in Bangkok zoals de BITEC en de QSNCC .

In de Impact ben ik al een paar keer geweest en vind het erg leuk om er te gaan kijken als er een beurs is. Vaak is de toegang gratis, maar voor de honden show is de entree maar liefst 20 baht (ongeveer 60 eurocent)
De honden hadden er zin in , en al snel na de openingstijd 10:00 uur waren er al wedstrijden. En ook als je geen hond hebt is dat erg leuk om te zien, en de honden zelf zijn echte fotomodellen.


Helaas zitten of staan ze niet stil om te poseren dus zijn er een aantal foto's wat wazig. Als je alle foto's wilt zien : KLIK DAN HIER

Wat een grote poedel is dit

Deze jongen wilde graag op de foto

Er werd enorm veel aandacht besteed aan het mooi maken van de honden, want wellicht winnen ze een prijs.Veel kleine honden zaten in winkelwagentjes en lieten zich,  regelmatig keffend, graag voort duwen.


En waar een hondenshow is wordt natuurlijk hondenvoer verkocht, en ook manden, speelgoed, enz.
Een leuk filmpje van de hondenshow van een paar jaar geleden :


Wil je eens een hondencafe in Bangkok bezoeken , ga dan naar "Corgis in the garden "
of naar het husky cafe :

Groeten uit Bangkok
ReneGeen opmerkingen:

Een reactie posten