Bangkok Hotels

zaterdag 2 december 2023

EMPSHERE, NIEUW WARENHUIS, IS OP 1 DECEMBER GEOPEND เอ็มโพเรียม - เอ็มควอเทียร์ - เอ็มสเฟียร์

 Gisteren, 1 December, is op de Sukhumvit Road in Bangkok een nieuw winkelcentrum, geopend, Empshere.  Het is op loopafstand van andere winkelcentra van deze groep, namelijk Emporium, en Emquartier.



YOUTUBE FILMPJE :


Vaak hoor je de opmerking, "alweer een", en "winkelcentra hebben ze nog niet in Bangkok", en eigenlijk is dat ook zo. Ik koop zelden wat in een winkelcentrum, maar vind de airconditioning, de toiletten, en een kop koffie reden genoeg om er naar binnen te gaan...............

Ik ging er dus naar toe, stapte uit op het BTS station Phrom Phong, en maakte foto's en een filmpje. De openingstijd is 10:00 uur, ik was er rond 11:00 uur en het was al redelijk druk.

De lokatie is aan de Sukhumvit Road, Skytrain halte Phrom Phong, waar een skywalk gemaakt is naar Emsphere, er ligt zelfs een "rode loper".  Voor de google maps link KLIK JE HIER

Volgens google maps is Emsphere tijdelijk gesloten, maar dat zal wel snel aangepast worden.


De grootste drukte was, zoals altijd, bij de foodcourt en de gourmet market.


Een stel vrolijke koks vermaakten het publiek op een drumconcert, erg leuk en er werd lekker mee geswingd.  FILMPJE : 


Zoals wel vaker in Bangkok, zijn ook in deze shoppingmall een paar auto dealers, en er stonden wat mooie exemplaren tussen.



Op de 3e verdieping, is zelfs een IKEA, als ik het goed heb de 3e in Bangkok.

Ik had het weer gezien, Bangkok is een shoppingmall rijker, en er zijn er nog in aanbouw..........................het kan niet op. Ik liep over de rode loper terug naar de BTS, en daar was er geen doorkomen aan. Bijna Japanse taferelen om mensen in de trein te krijgen, zo druk. Maar het is natuurlijk ook nog Zaterdag.