Bangkok Hotels

donderdag 30 juni 2022

DE GROOTSTE 7-ELEVEN....THE BIGGEST 7-ELEVEN

 In Thailand, of zelfs van de wereld is in................PATTAYA

De zaak is in 2018 geopend. Ik was er wel een paar keer langsgereden met taxis en songtheaws, maar was er tot vandaag nog niet binnen geweest.

Er zijn 2 verdiepingen, boven is een koffieshop waar je gekochte drankjes en maaltijden kunt gebruiken. Kant en klare maaltijden worden zonder "cooking charge" opgewarmd. 

Het uiterlijk van de zaak ziet er uit als een cruiseschip en zodoende zal je er niet zomaar langs rijden als je er naar op zoek bent. 




Er is zelfs een robot die je helpt met vragen, als je bijvoorbeeld iets niet kan vinden. Helaas sliep de robot toen ik een kijkje ging nemen.


Het was niet druk, dus een prima gelegenheid om wat foto's te maken. De koelafdeling beslaat een hele wand en er zijn drankjes in overvloed. Onderaan in dit bericht staat een filmpje waarin de grootte van de koelafdeling beter te zien is.


Het is echt een mooie en aparte zaak, als je het vergelijkt met de standaard 7-Eleven winkels. Het beroemde 7-Eleven geluidje als je binnenkomt ontbreekt in deze zaak, wat jammer !!



Buiten is een terras, maar het is te warm om daar te gaan zitten. Ik dronk mijn koffie boven op.





Wat foto's van de winkel :




Als je er eens wilt gaan kijken, of wat wil gaan kopen als je in Pattaya bent, de lokatie is hier:






En als laatste het filmpje, met toepasselijke achtergrond muziek :


Groeten uit Pattaya
Rene