Bangkok Hotels

vrijdag 2 december 2022

BANGKOK TERMINAL 21 SHOPPINGMALL RAMA III

Op 20 Oktober werd de 4e Terminal 21 geopend. Er zijn er nu 2 in Bangkok, één in Pattaya, en één in Khorat.


Terminal 21 op de Rama III road is dus de nieuwste aanwinst voor de shopping "verslaafden".



Ik ben eindelijk weer eens voor langere tijd in Bangkok, dus tijd om er eens te gaan kijken. Hoe kom je er ? Het ligt wat afgelegen buiten het zakendistrict van Bangkok maar is erg makkelijk te bereiken. De snelste manier is uiteraard met de taxi. Ik ben een OV fan dus zal ik die mogelijkheid uitleggen.


Vanaf elk willekeurig BTS skytrain station koop je een kaartje naar Chong Nonsi. Daar aangekomen volg je de borden naar de BRT bus. Dat is een bus die vrij snel over een eigen busbaan rijd.  Als je bij de bus bent koop dan in de automaat een kaartje naar halte Charoen Rat, dat kost 15 baht. Als je bij die halte uitstapt zie je het grote winkelcentrum gelijk, dus je bent er !!


Het was er niet echt druk, het is ook niet echt in een woongebied, alhoewel er wel grote appartement complexen in de buurt zijn. 

Net als de andere Terminal 21 zaken is het een winkelcentrum waar Instagram liefhebbers aan hun trekken kunnen komen. Elke verdieping heeft een thema, en ook de toiletten zijn gewoon te mooi om "te bevuilen". 555

De geveltjes boven de winkels vallen niet direct op, maar als je naar boven kijkt zie je hoe mooi dat allemaal gemaakt is.


Er is een piratenschip met een heuse schatkist vol met gouden munten en sieraden





Gelukkig is er ook genoeg te koop, en voor de maag is er ook genoeg te eten. Het is leuk om er een kijkje te gaan nemen als je in Bangkok bent. Op een paar verdiepingen kan je aan de achterkant naar buiten lopen en dan heb je een mooi uitzicht over de Chao Phraya rivier.




Ik maakte ongeveer 100 foto's, als je ze wilt zien KLIK DAN HIER

De lokatie is HIER , KLIK KLIK

Ik maakte ook wat korte video clips en plakte ze aan elkaar. Als je het wilt zien klik dan op onderstaande afbeelding


Groeten uit Bangkok

Rene