zaterdag 13 januari 2018

Kinderdag 13 Januari 2018 - Children day

Ondanks  enkele oproepen die ik op het internet tegenkwam om kinderen niet te confronteren met militaire activiteiten was het erg druk bij de 2e divisie van de cavalerie in Bangkok. Het is een  kazerne waar eigenlijk geen wapens thuishoren, maar voor deze dag staan er ook een paar tanks en helikopters. En uiteraard zijn er de paarden van de cavalerie waar kinderen zelfs een klein rondje op mogen rijden.Thailand is een land waar op dit moment een militaire regering is, en het land heeft veel coups meegemaakt. Er is nog militaire dienstplicht. Ik ben en blijf neutraal en maakte een aantal foto's van genietende kinderen. Een artikel van vorig jaar : De 2nd division cavalry royal palace guard is gevestigd aan de Phahonyothin road ter hoogte van BTS halte Sanam Pao, exit 2, dus erg makkelijk en centraal gelegen.


De kinderen genoten en de ouders uiteraard ook. 


Het lijkt wel of dit jongetje een praatje aan het maken is met dit paard. Beiden hebben aandacht voor elkaar.


Een mooi gezicht zo met die hoge gebouwen op de achtergrond, waarvan helemaal rechts "pearl tower" , Er waren grote glijbanen, en leuke attracties voor de kinderen, en bekende merken deelden kleine verpakkingen melk en limonade uit.


De soldaten waren erg lief voor de kinderen en menig kind werd opgetild om zo op een tank te kunnen staan of in een helikopter te kunnen zitten.Alle foto's van de cavalerie open dag : KLIK HIER

Veel attracties in de stad zijn vandaag gratis voor kinderen

https://www.bkkkids.com/blog/where-to-celebrate-childrens-day-2018/

In de shopping mall Central Plaza Latphrao was een grote maquette van Bangkok met een paar bekende plaatsen in de stad.

Lego Amazing Kids Day 2018

Loha Prasat Wat Ratchanatdaram

Giant Swing

Democracy Monument

Alle Lego foto's : KLIK HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten