Bangkok Hotels

vrijdag 15 december 2017

Bangkok Thailand Illumination Festival 2017

Van 5 December tot en met 6 Januari kunt U dit met eigen ogen zien als U in Bangkok bent.


Recht tegenover het Esplanade Shopping Center aan de Ratchadaprisek road soi 8  in Bangkok. Met het openbaar vervoer te bereiken met de metro, halte Thailand Cultural Center. Uitgang 2.  Geopend vanaf 1800 uur tot 2200 uur en van Vrijdag tot en met Zondag tot 2300 uur.



Er zijn displays gemaakt met totaal zo'n 1 miljoen LED lampjes, dus milieu vriendelijk.


Toen ik hier twee jaar geleden ook overwinterde was het zelfde licht festival vlak bij het Democratie monument, en was er enorm veel kritiek op de toenmalige gouverneur van Bangkok. De kosten zouden veel minder zijn dan de opgave, en uiteindelijk heeft de gouverneur zijn ontslag gekregen.Hij was immers de verantwoordelijke persoon voor de begroting van Bangkok. Zo gaat dat hier.......




Als je hier trouwens wilt gaan kijken doe dit dan bij voorkeur in het weekend, dan is het goed te combineren met een bezoek aan de Ratchada Rotfai markt, of de treinmarkt. Er is geen trein in de buurt maar deze naam is meegenomen vanaf de oude lokatie. Dit is een kleine versie van de markt, de grote is bij het Seacon shopping center, en dat is een stuk buiten de stad.

De Ratchada Rotfai markt is achter de Esplanade shoppingmall. Ik zelf heb de oorspronkelijke treinmarkt nog meegemaakt. Die was op een oud spoorweg emplacement bij Bangsue, maar in die buurt wordt nu een nieuw Centraal Station gebouwd.



Dit was het weer voor vandaag. Alle foto's : KLIK HIER




Lokatie : KLIK HIER


Geen opmerkingen:

Een reactie posten