Bangkok Hotels

zaterdag 11 januari 2020

Er komt een tweede Terminal 21 mall in Bangkok


Alsof het nog steeds niet genoeg is...........Er komt een 2e Terminal 21 in Bangkok. De locatie vind ik persoonlijk niet gunstig, maar wie ben ik. De dames en heren die er verstand van hebben vinden het een prima locatie, dus...........gaan we er voor !!

https://www.terminal21.co.th/

Er zijn nu drie  Terminal 21 winkelcentra, in Bangkok, Pattaya en Khorat. Die in Pattaya is nog niet zo "oud", en daar schreef ik al eens over : KLIK HIER


Kort geleden bezocht ik ook de Terminal 21 in Khorat, en die lijkt veel op de andere twee, dat is immers het concept, maar die heeft wel iets heel aparts, een heuse toren met een flight deck waar het net lijkt of je in een verkeerstoren op een vliegveld bent.


De toegang tot de toren is gratis en de service die je krijgt is PERFECT. 



Foto's van Terminal 21 Khorat : KLIK HIER

UPDATE  9 February 2020



Het nieuwe, en dus het 2e Terminal 21 winkelcentrum in Bangkok, komt aan de Rama III Road, en in die buurt is totaal niets te beleven. Er zijn een paar tempels in de nabije omgeving, zoals Wat Pariwat, die het bezoeken waard is , Foto's. Er zijn geen hotels in die buurt. De achterkant van de nieuwe mall is aan de Chao Phraya rivier, als daar een paar mooie restaurants met een terras komen dan is er in ieder geval een mooi uitzicht om van te genieten.


De juiste locatie is : KLIK HIER



Er zijn slechts 3 bussen die hier stoppen, het makkelijkste OV vervoer hier naartoe is de BRT. Dat is een aparte bus die op een eigen vrije baan rijdt, en het begin-eindpunt is bij de skytrain halte ChongNonsi. Vanuit de skytrain kan je overstappen op de BRT bus, en dan stap je uit bij halte  B10 Charoen Rat.






Maar zo ver is het nog niet, ik probeer updates te plaatsen als er nieuws is.


Er staan nog een paar grote projecten in Bangkok gepland. Er wordt al jaren "gebouwd"  maar het schiet niet echt op. Ik bedoel One Bangkok, op de plek waar jaren terug de Suan Lum night bazar was. En ook bij de afslag nabij Udom Suk langs de weg Bangna - Trat. Daar komt Bangkok Mall. En langs de Sukhumvit road bij Phrompong komt Emsphere,  en hoort bij M Quartier en Emporium. Daar is de bouw pas begonnen, op dit terrein zat Dinosaur Planet. Lees hier over op : 

https://coconuts.co/bangkok/news/all-the-malls-scheduled-to-open-in-bangkok-in-the-next-5-years/


Blijf op de hoogte door je te abonneren : KLIK HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten