woensdag 21 november 2018

NIEUW Terminal 21 Pattaya

Op 19 Oktober werd in Pattaya een nieuwe shoppingmall geopend, Terminal 21. Nu de grootste openings drukte voorbij is was het mijn beurt om een kijkje te gaan nemen.


Terminal 21 is ook te vinden in Bangkok en Khorat, en de opzet spreekt voor zichzelf, je bevind je in de terminal van een Internationaal vliegveld. Op iedere verdieping is een landen thema, zoals Parijs met de eiffeltoren, Londen met een dubbeldekker, Italie met de toren van Pisa, enz.


Het idee is erg leuk, en in Bangkok is de opzet hetzelfde. Ik denk in Khorat ook maar die mall heb ik (nog ) niet bezocht.De tegenwoordige opzet van de nieuwe malls lijkt meer op een pretpark dan op een winkelcentrum, waardoor er meer kijkers dan kopers zijn. En in de hete uurtjes van de dag is het heerlijk om in een gekoelde mall rond te kijken.


Er is een prachtige bioscoop

De mall is te vinden op de hoek van de Second road en Pattaya nua road, schuin tegenover de Tiffany show.Voor de inwendige mens is er ook het nodige te vinden, veel restaurants en een super moderne foodcourt. Deze Pad Thai met garnalen ziet er heerlijk uit, 60 baht per portie, incl 2 redelijk grote garnalen.


Over 2 dagen is het Loy Krathong in Thailand, en ook hier werden krathongs gemaakt en voor 50 baht verkocht.
Om een indruk te krijgen klik je op de volgende link om al mijn foto's te bekijken.
Groetjes uit Pattaya

3 opmerkingen:

 1. Mooi Rene, en als je naar Korat komt dan hoor ik het wel, laat ik je daar de Terminal 21 zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Freek. Ik wil nog een keer naar Pimai,dat zal eind volgend jaar worden. In Juli eerst een paar dagen naar Ubon om het candle festival mee te maken.

   Verwijderen
 2. Leuk voorproefje ! In december zelf maar eens een kijkje nemen .

  BeantwoordenVerwijderen