zondag 6 mei 2018

The Mall Bangkhae

In het district Bangkhae is een enorm winkelcentrum, The Mall Bangkhae. Over niet al te lange tijd is het met de metro te bereiken, halte Lak Song van de  "blauwe" lijn. Maar zo ver is het nog niet, ik ging vanaf Silom Road met airco bus 547


Het is heet in Bangkok dus de verkoeling van de airconditioning trekt veel mensen naar de winkelcentra. En vooral deze Mall Bangkhae, er is hier van alles te beleven.

Er is een erg mooie waterval en die trekt erg veel bekijks. Er omheen is water met veel vissen, klein en groot. Er zitten op de boomstammen, die hier en daar neergezet zijn, mooie papegaaien.   De Mall lijkt erg veel op de Mall in Bangkapi, maar de Thai zou zeggen "same same but different" 


Boven is een complete kermis, met alles er op en er aan. Het lijkt of je buiten bent in de avond, maar het is overdekt en prachtig verlicht, en er hangt een geweldige sfeer. De kinderen genieten er van.
Maar dat is nog niet alles want op het dak is een zwemparadijs , Fantasea Lagoon. Het was erg druk, en om even te kunnen kijken kocht ik een kaartje. Volwassenen 200 baht en kinderen 120 baht. Thai en buitenlander betalen dezelfde prijs.Waar veel mensen zijn moet natuurlijk gegeten worden en dat kan in Thailand overal, op straat, in winkels, in restaurants. Dus ook hier !!  Deze padthai ziet er heerlijk uit.


Je zou bijna vergeten dat je in een winkelcentrum bent, dus om het even duidelijk te maken; je kan hier ook gewoon winkelen hoor............. 

Ik maakte erg veel foto's, ik zou zeggen KLIK EVEN HIER om ze allemaal te kunnen bekijken.

De lokatie :


Google lokatie : KLIK HIER

Bus 547 is een airco bus, en de rit naar The Mall Bangkhae vanaf Silom Road kost 17 baht


Je kan ook met de skytrain naar halte Bangwa ( Silom lijn ) en daar vandaan verder met een taxi. De verlenging van de  blauwe metro lijn met halte Lak Song voor de deur van de Mall wordt volgens de planning midden 2019 geopend.


4 opmerkingen: