zaterdag 18 november 2017

YWCA Diplomatic Charity Bazaar

Dit weekend is in Central World de jaarlijkse YWCA Charity bazaarMaar liefst 40 landen hebben hun waren uitgestald in 140 paviljoens. Van lokale etenswaren tot leuke souvenirs, alles is er te koop. En de opbrengst gaat naar liefdadige doelen.

Belgie had een van de grootste paviljoens en de bezoekers kochten er oa Belgisch ijs en natuurlijk Belgische bonbons.
De standhouder van Portugal was een enorm been aan het uitsnijden en er kwamen prachtige plakken ham tevoorschijn.
Het was erg druk en bij de meeste landen werden goede zaken gedaan. Bij het Duitse paviljoen werd de sauerkraut goed verkocht. Bij het Chileense paviljoen werd veel wijn verkocht, en Sri Lanka deed goede zaken met de verkoop van thee.


Denemarken verkocht Goudse kaas, waardoor er toch iets uit Nederland op deze bazar was, want Nederland was de grote afwezige !!  En dat met een Nederlandse kamer van koophandel in Thailand. Jammer.....................

Een paar jaar geleden was ik hier ook en toen was Nederland wel aanwezig met ook een product uit Gouda, en wel de stroopwafels van het bedrijf Karamella. Onderstaande foto collage is van de bazar in 2015.


In Bangkok en andere streken van Thailand is dit Nederlandse product te koop, Filmpje :Om een indruk te krijgen van deze bazar kijk je even naar mijn foto's : KLIK HIER

Buiten Central World is de prachtige kerstversiering te zien, ik maak er binnenkort wel wat foto's, en er is dit weekend ook nog een Indonesisch festival :


Het woord "verveling" bestaat hier niet !!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten