maandag 2 november 2015

Ik ben er nu echt


Na alle voorbereidingen van de afgelopen weken , er zaten ook ongebruikelijk dingen bij die ik nooit eerder heb moeten regelen , is het nu echt zover. Ik ben in Bangkok.

De vlucht met China Airlines verliep zonder problemen en voor mijn ongemakkelijke benen had ik een prima plaats gereserveerd ,namelijk 7G . Niet doorvertellen aub :D
Precies om 0700 uur vanmorgen landde het toestel volgens schema tijd. Helaas was het bij de immigratie erg druk , ik moest een uur wachten voordat ik eindelijk aan de beurt was. Toch was ik een van de eersten uit het vliegtuig omdat rij 7 gelijk achter de business klasse is.

Ook met de taxi wilde het niet vlotten en de rit , die normaal tussen 30 en 45 minuten duurt , duurde nu ruim een uur.

Evan , mijn Russische huisbaas , stond klaar met de sleutel , ik had hem onderweg gebeld dat ik er aan kwam.

Ik probeerde wat te slapen hetgeen ik altijd doe ,maar het lukte niet , en ik heb dus maar 2 uurtjes op bed gelegen. In het vliegtuig kan ik niet slapen en ik moet veel in beweging blijven , ook in het vliegtuig.

Zojuist heb ik toilet artikelen gekocht bij de Tops supermarkt op Silom Road , en straks ga ik nog even naar 7Eleven .

Vanavond ga ik vroeg naar bed , nee dat is niet zonde van mijn tijd , ik ben versleten en mijn linker knie en dijbeen voelen erg moe aan.

Morgen wil ik redelijk vroeg opstaan , dan ga ik met Brigitte , een facebook vriendin die nu ook in Bangkok is ,naar een eiland in de rivier , Koh Kret.

Klik hier voor Koh Kret Informatie

5 opmerkingen:

 1. Take your time Rene. Effe uitrusten voor je trip met Bri. Enjoy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Have fun Rene. Nu weet je gelijk waar de naam van de hollandse snack vandaan komt. De vroegere ontdekkingsreizigers namen van al hun reizen ook het eten en specerijen mee naar huis. Zo ook uit Bangkok. De naam werd alleen verkeerd uitgesproken en gespeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha Ron , hoe verzin je het !!

   http://www.goeievraag.nl/eten-drinken/koken-recepten/vraag/100837/kroket

   Verwijderen