vrijdag 13 november 2015

Het Vliegtuig Kerkhof Van Bangkok

Als je in Bangkok bent wil je ook aparte dingen zien ,en soms heel vreemde dingen zoals bijvoorbeeld vandaag. Dus jammer voor de tempel liefhebbers , vandaag geen tempel :D :D

Brigitte en ik gingen met de klongboot naar het eindpunt , Ramkhamhaeng 107 bij de tempel Wat Si Bun Ruang.


 Daar is een vliegtuig kerkhof en het leek ons leuk om daar wat foto's te gaan maken. Er staat een groot hek omheen maar na even geroepen te hebben kwam er een knul en een vrouw te voorschijn. We dachten dat ze het hangslot van het hek af gingen halen zodat we naar binnen konden gaan.  Maar nee , we moesten per persoon 200 baht betalen ( 5 euro )  en dan moesten we over het hek klimmen. Tja een dillema, als je een uur in een boot hebt gezeten ga je de zelfde route niet terug zonder foto's en dus betaalden we . Afdingen kon ook niet ...................


In de Jumbo 747 konden we alleen binnenkomen door te klimmen waar ik wat tegenop zag ivm mijn been probleem. Maar het lukte en zo waren we in de romp van het vliegtuig. Er zouden mensen in wonen maar er was niemand "thuis" ,maar er waren wel wat matrassen en andere dingen te zien waarvan je de indruk zou kunnen krijgen dat er geslapen wordt.


We klommen ook nog in een ander vliegtuig en daar lag een vies kleed maar wel met een foto van de Koning tegen de wand aan , want die is "heilig" in Thailand.


Alle foto's van vandaag :  Klik Hier

Google lokatie : Klik Hier

3 opmerkingen:

 1. Zo zie je maar dat de Thais slim zijn op hun manier, aantree geld vragen en alles wat in en aan het vliegtuig zit gebruiken of verkopen.
  Rene wat spreek je met Brigitte Thiglies ? of gewoon Engels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was leuk om gezien te hebben en het stond op mijn "to do" lijst. Met Brigitte spreek ik Rotterdams .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig, ik ben niet zo van dat Rotterdams geef mij maar Duh Haag's LOL

  BeantwoordenVerwijderen