zondag 8 november 2015

De eerste week zit er op


Het is Zondag 8 November , een week geleden vertrok ik naar Bangkok. Het gaat goed met me , ik zweet minder dan voorgaande keren , wellicht heeft het er mee te maken dat ik minder bier drink en wellicht ook omdat ik afgevallen ben . Het voelt in ieder geval goed aan.

De trombose aan mijn rechterbeen is onder controle door de antistolling pil die ik iedere dag inneem , Xarelto 20 mg . Ik draag ook nog een steunkous alhoewel dat niet prettig voelt in de tropen. Omdat ik die steunkous draag ga ik natuurlijk niet in een korte broek lopen.........
Ik heb nog steeds last van pijn in mijn linkerknie en been , en doe toch iedere dag de rek oefeningen die de fysio me geleerd heeft. Of de pijn uit mijn rug komt , volgens de fysio , betwijfel ik nog steeds.

Maar ok , ik ging er vanmorgen op uit op naar Bobble voetbal te gaan kijken

http://www.bangkokbobblefootball.com/

Met twee verschillende bussen reed ik naar Thonglor soi 10 , daar is Arena 10 en daar wordt Bobble voetbal gespeeld..........maar niet als ik er ben :D
Er werd wel gevoetbald maar geen bobble voetbal ,maar ik ben toch maar even blijven kijken.


Later ging ik een kijkje nemen bij een organische farm , midden tussen de hoge kantoor flats. Dan zie je ineens organische groente , kippen en geiten . Een mooi contrast midden in een metropool aan Thonglor 55 , tussen soi 1 en soi 3.


Ik maakte er wat foto's en die staan  Hier


Ik ben ook een foto album aan het maken met foto's van heerlijke mango's , die kom ik zo vaak tegen.

Die foto's staan  Hier  en er zullen er nog wel meer bij komen.

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat het goed met je gaat en je je goed voelt ondanks de warmte en de last van je steunkous. Ach, je moet er wel wat voor over hebben.
  Leuk al die foto's (ik hou van foto's - vooral van groente en fruit en bloemen) en zo kunnen we je ook nog beetje in de gaten houden, ook al is het dan overzee. Geniet van je 2e week.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je lieve opmerking Alma. Door ontspanning hoop ik de spanning te "vergeten" .......

   Verwijderen