Bangkok Hotels

maandag 12 juni 2017

Wat Sangkaew Phothiyan

Alweer een tempel.......maar over een paar dagen ga ik naar Pattaya en dan zal het een stuk minder worden met tempelbezoek..............

Op zo'n 140 kilometer ten noorden van Chiangmai, vlak langs de route 118, bevind zich een nieuw tempel complex, Wat Sangkaew Phothiyan.


Afhankelijk van de verkeersdrukte is het ongeveer 2 1/2 uur rijden vanaf Chiangmai. Uiteraard kan je dit complex ook vanuit Chiangrai bezoeken. We stopten onderweg bij de Chiangrai hotspring voor een sanitaire stop en een kop koffie. Die hotspring is : Klik Hier

De lokatie van Wat Sangkaew Phothiyan is : Klik Hier


Veel buitenlandse toeristen zagen we niet maar ik denk dat dat nog wel gaat veranderen, want  het is net of je in sprookje terecht bent gekomen, zo mooi is het hier.


We keken onze ogen uit, wat een prachtige beelden staan hier, en wat een kleuren. Hopelijk wordt het goed onderhouden want dat is de enige manier om het mooi te houden.



Alle foto's staan : Klik Hier

Nog wat info :




We hadden nog wat tijd over en we besloten om nog even bij de Mae Suai dam te gaan kijken ,zo'n 15 minuten vanaf het tempelcomplex, daar heb je een mooi gezicht op de natuur in die omgeving :





Lokatie : Klik Hier






Geen opmerkingen:

Een reactie posten