woensdag 14 juni 2017

Dinosaur Planet Bangkok

                                          DINOSAUR PLANET IS GESLOTEN

Op de plek waar nu Dinosaur Planet is was jaren geleden "Washington Square", een uitgaansgebied in Bangkok. Daar waren barretjes en ook de Mambo Cabaret show. Ik ken die tijd nog en wellicht andere Bangkok bezoekers ook nog wel.
Dinosaur Planet is zeer makkelijk te bereiken. Het is aan de Sukhumvit Road , en skytrain halte PhromPhong. Dan loop je een stukje terug langs het Benjasiri Park, en je bent er al.

Lokatie :  Klik Hier

Het is leuk voor jong en oud en de meeste attracties in het park zijn gratis. Info daarover op hun website :  https://www.dinosaurplanet.net/en/intro/


Vanuit Pattaya is het ook makkelijk te bereiken met de bus naar Ekamai, en dan met de skytrain naar Phromphong. Dit is wellicht ook leuk voor mensen met kinderen, en je kan makkelijk in één dag heen en weer vanaf Pattaya.


Ik kocht mijn toegangskaart online , en betaalde met mijn creditcard. Je krijgt dan ongeveer 15% korting. Je kan dan de bevestiging email uitprinten of via je smartphone aan de kassa tonen. Je krijgt dan je toegangskaart.

Het was niet druk maar ik was er al vroeg in de ochtend, het park was net open. De openingstijd is 1000 uur.

Alle foto's : KLIK HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten