zaterdag 3 juni 2017

ThaiFex 2017
In een metropool als Bangkok zijn er verschillende wijken die je als "centrum" kunt aanwijzen. Er is overal en altijd wel wat te doen. Zo zijn er ook diverse beursgebouwen zoals wij die als Ahoy en Rai en Jaarbeurs kennen. En die zijn niet in één stad. In Bangkok zijn er meerdere, zoals BITEC, Impact, Queen Sirikit Convention Center en nog een paar. De linken ernaar staan allemaal op De Bangkok Startpagina

Deze week was in de Impact de ThaiFex, ik noem het de Thaise huishoudbeurs. De eerste dagen was het voor de zakelijke bezoekers en de laatste 2 dagen voor de particulier.

Vanaf het Victory monument kan je er naar toe met bus 166. Die rijdt via Pakkred naar Muang Thong Thani. Sommige bussen rijden maar tot Pakkred dus als je er ooit heen wilt gaan vraag dan goed naar de bestemming. In de Impact Arena worden ook grote concerten gegeven van Thaise en Internationale artiesten. Binnenkort Britney Spears.


Alle bij ons bekende merken waren vertegenwoordigd en er was genoeg te proeven. We kennen natuurlijk Mama en Lobo.
Er waren ook stands van Internationele bedrijven en vanuit Japan was er aandacht voor Sake .

Ik zag Italiaanse ham en Zwitserse kaas en zelfs het Belgische Brugge was vertegenwoordigd met verschillende bieren of pilsen zoals je wilt :
Het was leuk om te zien en ik maakte veel foto's : Klik Hier
Dezelfde bus kan je ook nemen als je het "eiland" Koh Kred wilt bezoeken. Stap dan in Pakkred uit bij de Tesco Lotus en loop daar de straat in tot bij de tempel. Daar kan je met een pontje overvaren naar Koh Kred.Geen opmerkingen:

Een reactie posten