woensdag 7 december 2016

Wat Nong Ao Pattaya

Over drie dagen ga ik, na een verblijf van een maand in Thailand, weer naar huis. Ik heb de afgelopen 11 dagen in Pattaya rustig aan gedaan en ik loop al weer wat beter. Dus vandaag wilde ik een tempel bezoeken die op mijn "to do" lijst stond. De Wat Nong Ao. In Pattaya denkt iedereen aan de Wat Chai Mongkhol aan de Zuid Pattaya Road, maar de onbekende Wat Nong Ao is een schoonheid en verdient ook wat aandacht,Deze tempel is te bereiken via Centraal Road, Pattaya Klang soi 12, dat is een soi verder dan waar Villa Oranje Pattaya is  http://www.villaoranje.com/
Vanaf de andere kant is de tempel te bereiken via soi 9 vanaf de Third Road


Veel is er over deze tempel niet bekend en ik kan er ook weinig over vinden dus beperk ik me hoofdzakelijk tot het plaatsen van foto's.
De lokatie via Google maps is  https://goo.gl/maps/6qHjgqPsS5A2
Zoals bij de meeste tempels is er ook een crematorium en daar achter is een begraafplaats.

Ik liep er nog wat rond en na 20 minuten liep ik via de Third Road naar Central Road en op de hoek van Soi Buakhaow stapte ik op de baht bus richting Pattaya Zuid.

Over een maand ben ik weer hier en dan laat ik alles op me af komen en wellicht kom ik nog leuke dingen tegen. De eerste dagen van Februari ga ik naar Chiangmai en dan is daar oa het jaarlijkse bloemencorso.

Groeten uit Pattaya Alle foto's : Klik Hier

2 opmerkingen:

  1. Het ie wat laat maar heerlijk om te lezen !! 070

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is er laat Ger ? Ik had eerder geschreven dat ik in Pattaya rust zou houden.

    BeantwoordenVerwijderen