dinsdag 24 november 2015

Chiangmai

Afgelopen Zondag vloog ik met Thai Airways van Bangkok naar Chiangmai .Op het vliegveld van Chiangmai werd ik opgehaald door mijn goede vriend Kees , die al een aantal jaren in het hoge noorden van Thailand woont.

Ik verblijf de komende dagen in : http://www.people-place.com/

'sAvonds dronken we wat en gingen daarna eten bij een goed bekend staand Indiaas restaurant , Le Spice , in de CharoenPhatet Road soi 6.  https://www.facebook.com/LeSpice.ChiangMai/

Ik neem daar altijd een heerlijke salade van tomaat en komkommer , waar een komijn smaakje aan zit. Kip Tikka en basmati rijst , en Naan brood, en ik kon er weer tegen.

Gisteren zijn we naar een prachtig gelegen tempel complex geweest ,vanuit Chiangmai over de 11 , dan de afslag naar de 1034 bij Hangchat , en dan kom je dus langs de Wat Phrathat Lampang Luang.

De beroemde koetsjes van Lampang rijden hier ook rond.

We keken wat rond en uiteraard maakte ik zoals gebruikelijk weer veel foto's . Klik Hier

Gisteravond at ik bij The Swan , een goed Burmees restaurant : http://www.theswanburmesecuisine.com/

Ook hier was ik al een aantal keren , heerlijk eten daar , yammie


Vandaag doe ik weer even rustig aan . Kees komt me vanmiddag om 4 uur ophalen . Hij heeft mij ,en een aantal andere mensen uitgenodigd voor een etentje. Dat wordt bij een Organisch restaurant buiten de stad , want in de stad begint het Loy Krathong gebeuren,  en dan is er met de auto geen doorkomen aan , waar ik morgen en overmorgen foto's van wil maken.

Morgen gaan we weer een stuk rijden , over de 101 richting Denchai , Phrae. Voor de afslag naar Uttaradit is ook een mooi tempelcomplex , dus dat wordt weer plaatjes schieten : Wat Phrathat Suthon Mongkhon Khiri : http://www.thaiguidetothailand.com/thai-temple/thai-wat-wat-phrathat-suthon-mongkon-khiri/


2 opmerkingen:

  1. Het ziet er weer super uit Rene, veel plezier morgen en ik zie de foto's.
    En weer die ballen in beeld, het water loopt me in de mond !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja morgen wordt het een lange dag dus hoop ik dat het reisdoel de moeite waard is.

    BeantwoordenVerwijderen